چه زمانی سقف و دیوار نیاز به زیرسازی دارند؟

ساخت وبلاگ

چه زمانی سقف و دیوار نیاز به زیرسازی دارند؟

 

اگر شما در فکر استفاده از دیوارپوش و سقف کاذب هستید و یا در حال جستجو برای بهترین انتخاب چه از نظر جنس و چه از نظر قیمت میباشید با برخی اصطلاحات مخصوصا برای نصب دیوارپوش و سقف کاذب مواجه شده اید که ممکن است برای شما سوالاتی در این باره ایجاد کرده باشد. یکی از اصطلاحاتی که برای نصب سقف کاذب و دیوارپوش زیاد به آن برخورد میکنید، واژه ی زیرسازی میباشد. اینکه زیرسازی چیست و چه مناطقی نیازمند زیرسازی میباشد سوالاتی است که در ادامه ی مطلب به آن به طور کامل پاسخ داه میشود.

زیرسازی چیست؟

 

زیرسازی به این معناست که قبل از نصب دیوارپوش یا سقف کاذب باید منطقه ی مورد نظر را جهت نصب آماده نمایید. این آماده سازی بستگی به جنس بستر دارد. بعضی از جنسهای بستر به تنهایی توانایی نگهداری جنس ثانویه را بر روی خود ندارند و یا اینکه جنس ثانویه شما ممکن است نتواند به صورت مستقیم بر روی دیوار و سقف اصلی نصب گردد که تمامی موارد ذکر شده نیاز به یک واسطه برای انجام این کار را دارد که به این کار زیر سازی میگویند.

چه نوع جنس بستری نیاز به زیر سازی دارد؟

 

خب تا اینجا با مفهوم و علت زیرسازی دیوارپوش و سقف کاذب آشنا شده اید ؛ و اکنون ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که

  • آیا دیوار و یا سقف شما نیاز به زیر سازی دارد ؟
  • و یا اینکه چگونه باید متوجه شد که منطقه ای نیاز به زیرسازی دارد یا خیر.

یک فرمول بسیار راحت برای تشخیص این امر وجود دارد و آن این است که تمامی مصالح ساختمانی نیاز به زیرسازی دارند به غیراز گچ تراز؛ بدین معنی که تنها یک دیوار و سقف گچی صاف نیاز به زیر سازی ندارد و اگر جنس بستر به غیر از گچ مانند سیمان ، سرامیک ، آجر، کاشی و ... باشد حتما باید به وسیله ی جنسی واسطه آماده نصب دیوارپوش و سقف کاذب گردد.

  • اگر حتی سقف و یا دیوار شما از گچ بوده باشد ولی تراز(صاف) نباشد، حتما باید با زیرسازی آماده گردد .
  • تشخیص تراز بودن سقف و دیوار به عهده ی کارشناس مربوطه میباشد.

چه نوع دیوارپوش و سقف کاذبی نیاز به زیر سازی دارند؟

 

  1. دیوارپوش و سقف کاذب پی وی سی از هر نوع (آنتی باکتریال طرح سنگ ؛ پلی استایرن ؛ پی وی سی ساده و ...) همانطور که در پاراگراف قبل ذکر شد فقط در حالت گچ تراز نیازمند زیرسازی نمیباشد؛
  2. ولی کناف در هر حالتی حتما باید با زیر سازی بر روی جنس اصلی نصب گردد.
  3. گاهی نیز شما نیازمند دیوار و یا سقف طرحدار هستید و میخواهید تا سقف یا دیوار شما دارای کش و قوس هایی جهت زیبایی بصری بیشتری باشد که در این حالت نیز نیازمند زیر سازی میباشد.

جنس زیر سازی چیست؟

 

معمولا جنس مورد استفاده برای زیر سازی

  1. چوب روسی
  2. پروفیل آلومینیومی است.

اگر محیط شما مرطوب باشد؛ مثل حمام و سرویس بهداشتی ، استخر و شهرهایی که رطوبت بالایی دارند برای زیر سازی از پروفیل آلومینیومی جهت زیر سازی استفاده میشود در غیر این صورت از چوب روسی میتوان استفاده کرد.

http://azaran-plast.com/false-ceiling

http://azaran-plast.com/wall-cover

http://www.irandecorasion.com/fa/pages/29

http://www.irandecorasion.com/fa/pages/35

http://www.irandecorasion.com/fa/pages/305

http://www.irandecorasion.com/fa/pages/140

آذران پلاست رسا...
ما را در سایت آذران پلاست رسا دنبال می کنید

برچسب : دیوارپوش پارس,دیوارپوش بتن اکسپوز,دیوارپوش سه بعدی,دیوارپوش pvc,دیوارپوش بین کابینت,دیوارپوش چوبی,دیوارپوش آذران پلاستیک,دیوارپوش ارزان,دیوارپوش تاپکو,سقف کاذب پی وی سی چیست,سقف کاذب ستاره ای,سقف کاذب سرویس بهداشتی پی وی سی,سقف کاذب,سقف کاذب سرویس بهداشتی,سقف کاذب آذران پلاستیک,سقف کاذب کناف,سقف کاذب سرویس بهداشتی قیمت,سقف کاذب پی وی سی,سقف کاذب pvc, نویسنده : azaranplastrasa azarandecor95 بازدید : 184 تاريخ : شنبه 24 شهريور 1397 ساعت: 19:48